ABONAMENT GRATUIT! ULTIMELE LOCURI !!!

MERGE BINE

DACA NU VA MERGE BINE ABONATI-VA , IAR DACA PROBLEMELE CONTINUA VA ROG SA MA CONTACTATI.DACA VA APAR RECLAME PE FILM VA ROG SA VA ABONATI.DACA PROBLEMA PERSISTA MA CONTACTATI SI SE REZOLVA

joi, 28 iulie 2011

BURLACITA SEZON 1 - EPISOD 4 - 28 IULIE 2011

CINE NU VEDE EPISODUL COMPLET TREBUIE SA SE ABONEZE !DACA SUNTETI ABONATI SI NU VA MERGE COMPLET LASATI-MI UN MESAJ SI REZOLV PROBLEMA.

21 de comentarii:

  1. buna ,sint abonata dar nu-mi arata mai mult de 8 :54 min ... va rog sa face-ti ceva... multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Imediat.Sunt in drum spre casa si ajung imediat si va rezolv problema.Cu stima

    RăspundețiȘtergere
  3. In vreo 15 min veti vedea episodul complet.Doar 2 persoane observ ca au probleme desi acum urmaresc episodul 300 de persoane.Cu stima

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu tot doar 8 minute pot sa vad :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta este o totala bataie de joc fata de cei care doresc sa vizualizeze ceva,nu merge decat 8 minute,ori ne uitam la tot episodul ori deloc? Chiar asa va place sa va bateti joc? halal site..

    RăspundețiȘtergere
  6. nici aici nu vad decat 8 minute dc ?

    RăspundețiȘtergere
  7. nu pot viziona decat 8 minute :(..

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. CONFIRMATI DACA MERGE VA ROG SI NU MAI FACETI INJURII DEOARECE NU ESTE VINA MEA CA NU LE MERGE UNORA BINE.99% DIN OAMENI POT VIZIONA EPISODUL COMPLET.EU AM FACUT ACEST SITE GRATUIT SI MUNCA MEA ESTE BENEVOLA PENTRU A NU VA LASA PACALITI DE ALTE PERSOANE.CONSIDER COMENTARIILE INJURIOASE CA FIIND NEREPREZENTATIVE PENTRU VIZITATORII ACESTUI SITE.EU TRATEZ CU RESPECT LUMEA SI AS DORI SA FIU TRATAT CU RESPECT DE ASEMENEA.

    RăspundețiȘtergere
  10. În primul rând îi mulțumesc adminului că a uploadat episodul :)
    în al doilea rând rog și eu să nu mai apelați la injurii și să folosiți un limbaj adecvat ;)
    Iar în ultimul rând, ca să vă meargă perfect(cel puțin mie îmi merge) da-ți click pe +1 de sub filmuleț și urmați pașii

    Încă odată respect Uploader ;) :d

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc frumos pentru aprecieri,pentru persoanele care respecta munca merita sa continui sa pun episoadele pe internet.Am scos injuraturile deoarece consider ca oamenii care urmaresc aceste episoade nu sunt caracterizate de persoanele care injura fara motiv.Persoanelor serioase le merge perfect.

    RăspundețiȘtergere
  12. ma bucur ca acest site este administrat de un om cu coloana vertebrala...educat... in asa fel incat nu accepta ca oamenii fara cap... sa lasa comm care contin vulgaritati.multumesc pt ca postezi aceste episode iar eu si ceilalti au unde le viziona...

    RăspundețiȘtergere
  13. Va multumesc frumos celor care inca mai respecta munca voluntara si nu faceti parte dintr-o categorie cu care eu as dori sa ma asociez.Melodia din final se numeste:Jennifer Lopez - I'm Into You ft. Lil Wayne .O zi placuta!

    RăspundețiȘtergere

GTOP